Ønsker du forbøn / udfrielse?

Her kan du booke en tid til forbøn / udfrielse hos Birte & Andreas Slot-Henriksen

Adresse for aftalen er:
Sandvadvej 30, 8765 Klovborg

NB! Vi kan desværre IKKE tilbyde andre tidspunkter, end du kan se, når du har valgt datoen!

Sessionen tager ca. 2 – 2,5 timer, hvorefter vi slutter af!

Såfremt du IKKE modtager en e-mail 2-5 minutter efter, du har gennemført bookingen, bedes du ta’ et kig i din SPAM mappe!!

Du kan højst se ledige tider 100 dage frem i tiden – så hold øje her på siden, da der ugentligt bliver frigivet nye datoer.

Kalender - Book en aftale til forbøn

Her i fanerne, kan du klikke rundt og læse lidt om, hvad det går ud på – og hvordan du kan forberede dig.

Hvis du er helt ny i alt det her med Jesus og forbøn, vil det være en rigtig god idé for dig at hoppe ind på den her side [Hvordan bli’r man kristen?], og se den korte serie om, hvad det hele går ud på.

Mange, der ønsker forbøn eller udfrielse, er ofte nervøse, inden de kommer…. I bund og grund er det nok mest fordi, man ikke helt ved, hvad det går ud på.

Der er ingen grund til at være nervøs. Den eneste, der har grund til at hade, at du kommer, er Satan. Så hvis du oplever ubehag, sygdom, frygt, bilen der svigter osv…. Så hold fast og kom alligevel uanset hvad. Satan vil gøre alt, for at du gi’r op og bli’r hjemme.

Vi plejer at holde det helt “nede på jorden”, når vi be’r for folk. Vi snakker lidt om, hvad du vil bedes for, og om hvordan/hvornår problematikken er opstået. Når vi så be’r for dig, er det helt i “øjenhøjde” og vi lader Gud lede vores bønner, når vi kommer frem for Ham.

En god forberedelse INDEN du kommer, er tilgivelse. For hvis du ikke kan/vil tilgive andre, kan Gud heller ikke tilgive dig. Se evt. de her tre undervisninger, som kan hjælpe dig på vej.

Vil du gerne vil døbes…? Wow! Fantastisk.

MEN – vi døber ikke bare for sjov. Det er en alvorlig og vigtig handling – den vigtigste handling, du kan gøre! Det er bare vigtigt, at dit motiv er, at du ønsker at følge Jesus, at du vil underordne dig Ham samt Guds ord (Bibelen) i ALT. Du kan afgiver altså retten til din egen forståelse, og sætter Guds ord først.

Vi vil gerne, at du ser de her to undervisninger om dåb INDEN du tager den endelige beslutning.Book en tid her…

Loading...