Vil du med på gaden..?

Få et boost i din tro og oplev Guds fantastisk mirakler.

Vil du med på gaden…?

Vil du sættes i brand og ha’ en “kickstart” i dit kristenliv? Vil du med ud på gaden og opleve, at også du kan bede for de syge i Jesu navn så de bliver helbredt??

Kontakt det landsdækkende netværk på telefonnr.  69 14 24 85

Er du kristen? …og synes du, dit kristenliv er tomt…? Og måske at din tro i bund og grund kun bliver “praktiseret” om søndagen?

…tja, så er du bestemt IKKE den eneste. Du VIL måske gerne brande for evangeliet? Måske endda gerne kunne fortælle andre om Jesus – og få dem omvendt, men tør bare ikke, fordi du lider af “menneskefrygt”?

Så kan du få hjælp her! Der er nemlig så mange kristne, der har samme problem.

Kontakt det landsdækkende netværk for at få en “kickstart” i dit liv. Tlf.: 69 14 24 85

Sjælland: Liselotte Kramer (bor i København)
Fyn: Lene Hauge Jeppesen (bor i Odense)
Sønderjylland: Tommy Gubi (bor i Rødekro)
Sydjylland / Trekantsområdet: Andreas Slot-Henriksen (Bor i Vejle)
Nordjylland: Morten Elias Petersen (Bor i Aalborg)

Se her, hvordan Elsebeth efterfølgende var med Andreas på gaden for at bede for de syge og fortælle dem evangeliet. Det er første gang nogensinde, Elsebeth gør det – og det er ikke mere end en uge siden, hun blev kristen og døbt. Jesus virker gennem ALLE, der er villige til at gå på Hans ord – og som tager imod Ham.

Du kan også be’ for syge!!!

Vil du også opleve Guds kraft midt i hverdagen..?
Er du kristen, og vil du gerne prøve at bede for de syge på gaden? Eller er du bare nysgerrig? …så kontakt det landsdækkende netværk af folk, der går på gaden på telefonnr.  69 14 24 85 (fastnet)
….eller kontakt os her: www.LytTilJesus.dk/kontakt/

Se hvad der skete, da Alan Mottershead fra England kom til Danmark og for første gang prøvede at be for syge på gaden og forkynde budskabet om Jesus.

Se hvad der skete, da Mirco Deflorin fra Schweiz kom til Danmark for at be for de syge! Jesus virker igennem ALLE, som er villige til at gå i lydighed mod Hans ord.

Se hvad der skete, da to kvinder fra Norge kom til Danmark for at prøve at be’ for de syge midt på gågaden – og for at fortælle om Jesus Kristus. Det var første gang, de nogensinde havde bedt til helbredelse! Se hvad der sker, når Jesus virker igennem dem, der tror på Ham.