Helbredelsescafé

Oplev helbredelse igennem forbøn

Enten kan du kontakte os via
kontaktformular / telefon, hvis du vil have forbøn,
…eller du er velkommen til at besøge os på vores
næste helbredelsescafé i Vejle
torsdag d. 23. august 2018 kl. 19:00

Miraklernes tid er begyndt i Vejle!

Kom og oplev Guds kraft i “Bygningen” torsdag den 23. august 2018 kl. 19:00. Ja, det lyder næsten for godt til at være sandt, men miraklerne sker faktisk i hobetal den dag i dag.

Mange har allerede oplevet det… At gå rundt i Vejle, blive prikket på skulderen og stillet det meget atypiske spørgsmål; om man har smerter eller om man fejler noget andet? Hvis svaret er ja, er man ikke mange sekunder fra at blive helbredt af Guds kraft.

Det er ganske enkelt – og næsten så enkelt, at man ikke helt kan tro på det. Den sidste befaling Jesus Kristus gav de, der troede på Ham, var at gå ud og helbrede de syge med Hans autoritet. Meget banalt… ja, men også fantastisk når man ser, hvordan folk rent faktisk bliver helbredt, når man beder for dem i tro på Jesus Kristus.

Helbredelse Bygningen (Lene og Kristian Holm)

Har du smerter i kroppen? Har du skæv ryg? Er du syg eller stresset? Har du sår i sjælen? Er dine arme eller ben ikke lige lange? Er du en af dem, der har brugt tusindevis af kroner på alternativ behandling eller som har prøvet ALT for at blive rask, uden det er lykkedes? Eller er du bare nysgerrig? ….så kom til et GRATIS og uforpligtende helbredelsesmøde, og oplev Guds kraft og kærlighed i “Bygningen”. Der vil være en kort introduktion og en kort beskrivelse af, hvem Jesus er og hvorfor Hans kraft virker i dag. Derefter går vi lige til sagen og beder for alt, hvad der måtte være behov for. Mød op og oplev den almægtige Guds kraft, hvor man kan se helbredelser i massevis.

Hvem er vi?
Vi er flere troende kristne fra forskellige kirkesamfund i Vejle, der har fundet sammen på strøget, for at bede for de syge. Du kan læse mere om os, på www.LytTilJesus.dk.

Selvom vi er fra forskellige kirker, har vi den samme længsel – nemlig at opleve Guds kraft i vores liv…. Altså ikke bare som en kedelig religion, men som en personlig tro. Vi ønsker at se den kraft, Bibelen taler om. Faktisk oplever vi den ene helbredelse efter den anden – eller mere konkret ser vi nok tilsammen ca. 40 spontane helbredelser om ugen – midt i Vejles byliv.

Endvidere har vi fået lovet at filme en del af de spontane helbredelser der sker, og lægge dem ind på vores hjemmeside: www.LytTilJesus.dk. De fleste af optagelserne er fra gågaden i Vejle.

Det bliver en mere og mere naturlig del af vores hverdag, at leve et overnaturligt liv med Gud, hvor vi får lov til at se Hans mirakler og hvordan Han helbreder massevis af mennesker – ung som gammel – for både små og store sygdomme. Midt på gaden ser vi helbredelser af f.eks. tennisalbuer, rygskader, gigt, indopererede metalplader som forsvinder, smerter pga. fejloperationer, fibromyalgi, arme/ben der ikke er lige lange, stress, psykiske problemer og vi kunne blive ved…. Derfor vil vi invitere dig, og dem du kender, til at komme til dette arrangement, så du også kan få mulighed for at opleve Gud og blive helbredt.

Vi ses i “Bygningen”, Ved Anlægget 14B, 7100 Vejle.

Modtag forbøn her og nu! Se den her video og bliv bedt for med det samme..!

Helbredelse Bygningen (Birte og Andreas)
Birte og Andreas Slot-Henriksen beder her for en kvinde med knuder under fødderne.
De forsvinder helt!

Foto: Pressefotograf, Benny F. Nielsen, marts 2014

HelbredelsesCafé
Her er et billede fra den hyggelige stemning til en af vores helbredelsescafé’er