Vidnesbyrd efter helbredelser

Læs om, hvordan Jesus greb ind og helbredte folk.

Jesus helbredte mig….

Her er et lille sammendrag, hvor folk fortæller, hvordan de igennem bøn fra forskellige kristne, har oplevet Guds fantastiske indgriben.

Når du ser videoerne er det vigtigt at forstå, det er Gud, der igennem Helligånden, har helbredt disse mennesker. Uanset om det er, Hans, Jens, Lene, Torben, Kurt eller Andreas der beder, er Helligånden den sammen. Sålænge den der beder for dig, har troen på Jesus Kristus, Guds søn, forankret i sit hjerte og i sit liv, vil Helligånden blive forløst…. og vi vil opleve STORE mirakler.

Husk! Al æren for miraklerne tilhører Gud alene!

Vil du også bedes for?

Vil du også opleve Guds kraft..?
Så kontakt os her: www.LytTilJesus.dk/kontakt/

Hvordan virker det?

Tænker du også, hvordan de her mirakler kan ske og om de er ægte..?
Klik her og se en lille kort video, som fortæller hvordan det kan lade sig gøre!

Se hvad der skete, da Alan Mottershead fra England kom til Danmark og for første gang prøvede at be for syge på gaden og forkynde budskabet om Jesus.

Se hvad der skete, da Mirco Deflorin fra Schweiz kom til Danmark for at be for de syge! Jesus virker igennem ALLE, som er villige til at gå i lydighed mod Hans ord.

Se hvad der skete, da to kvinder fra Norge kom til Danmark for at prøve at be’ for de syge midt på gågaden – og for at fortælle om Jesus Kristus. Det var første gang, de nogensinde havde bedt til helbredelse! Se hvad der sker, når Jesus virker igennem dem, der tror på Ham.