Gud er vild…! Det oplevede jeg på helsemessen i Odense

Jeg har lige lyst til at dele to oplevelser fra dagens helsemesse i Odense.

Først en meget stærk oplevelse…. På standen blev der snakket med en pige, som var ret negativ og som egentlig slet ikke ville bedes for, fordi hun tidl. havde oplevet, hvordan “kristne” havde svigtet hende… Men alligevel gav hun lov til at få bedt Guds velsignelse over sig, imens hendes veninde stod meget ‘koldt’ og ‘afvisende’ og ventede.

Alt imens det her sker, står jeg og snakker med en fra “Martinus” om Gud frihed og kraft og om dæmoners virkelighed. Mens vi snakker, går veninden, der netop er blevet velsignet med Guds kraft, hen til sin meget afvisende veninde. De når kun at tage ganske få skridt… Og så drætter den afvisende veninde pludselig fuldstændig om på gulvet…. Livløs og ligbleg… Hun er helt væk, og veninden prøver at tage hendes puls.

Birte og jeg løber derhen. Jeg lægger hånden på hendes hoved og siger “I Jesus navn, rejs dig op!“….og i samme øjeblik sætter hun sig op. Vi ber fortsat for hende alt imens, der står en kødrand af folk omkring hende… Så begynder hun at ryste. Hun kramper sig sammen og rykker sig væk fra mig, mens hun siger “Lad vær. Hold op med det”. Vi fortsætter med at bede, og det er helt tydeligt, hun prøver at komme væk og at en dæmon i hende manifesterer. Igen beder hun mig om at stoppe, mens hun trækker sig endnu længere væk fra mig – Guds kraft var alt for stærk for dæmonen.

Desværre blev hun ført ud i et andet rum af hendes veninde og en anden en. Så vi fik ikke lov til at fuldføre og se hende fri…. Men hold da op, Guds kraft var stærkt tilstede…. Wow  (En efterfølgende sidebemærkning: Sara, som her mødte Gud, kom faktisk igen dagen efter – og blev senere helbredt for svigtende nyrer. Hun gav sit liv til Jesus!).

Bagefter kunne jeg gå tilbage til damen fra “Martinus”, som havde set det hele og virkelig så Guds kraft på nært hold… Hendes kommentar var: “Der er godt nok kraft i det der”…. Gud understregede lige alt det, vi havde snakket om. Hold fast, hun fik noget at tænke over. Det er vist det, man kalder ‘en underbyggede snak’. Wow…..

En anden oplevelse…. Vi stoppede også en ældre dame, som ellers havde meget travlt med at gå forbi os og kigge den anden vej… I starten var hun voldsom negativ. Hele hendes udstråling var negativ… Og når vi forkyndte evangeliet for hende, følte hun sig i den grad fordømt… Tænk sig at tro, der findes et helvede – og at det kun er folk, der aktivt vælger at følge Jesus, der kommer i Himmelen, kunne hun slet ikke håndtere. Men det viste sig hurtigt, at hun som barn havde oplevet folk, der kaldte sig kristne, men som samtidig havde behandlet ekstremt dårligt…. Jeg UNDSKYLDTE på de ‘kristnes’ vegne, fordi de ikke have repræsenteret Jesus, og alligevel kaldt sig kristne. Vi kunne få lov til at fortælle hende, hvordan Jesus ønsker at være en KÆRLIG og TROFAST far, som ønsker relation og venskab med hende. Hun tøede langsomt op… vi fik lov til at bede for hende, og hun blev helbredt for smerter, mens hun så, hvordan hendes ene ben voksede 1.5 cm ud… Men vigtigst… hun oplevede virkelig Guds kraft, og hun oplevede FRIHED. Hele hendes ansigt blev markant ændret. Hendes øjne begyndte at skinne og hun nærmest strålende.
– fra at være SÅ negativ og sammenbidt, fik vi en kæmpe krammer af hende. Wow…. Jesus forvandlede hende virkelig.

Jesus lever….! Og Han sætter virkelig folk i frihed – også i dag…! Al ære til Jesus Kristus.

….og en kærlig og formanende sidebemærkning…: Kalder du dig selv kristen, så OPFØR DIG ORDENTLIGT over for alle…!! Husk at DU er repræsentant for Jesus Kristus. DU er Hans ambassadør… Så drop hidsighed, vrede, jalousi, sårende og nedgørende ord!! Tal kærlighed og vær formidler af Jesu kærlighed….

17. februar 2018
Andreas Slot-Henriksen

Mangler du information om et bestemt emne, så skriv et søgeord herunder… Måske kan du være heldig og finde noget relevant…

Categories

Vil du vide mere om Jesus..?

Se serien “Hvordan bliver jeg Kristen”, som tager dig igennem de mest fundamentale ting om, hvad det vil sige at være en Kristen – altså at være “efterfølger af Jesus Kristus”.

Birte og Andreas Slot-Henriksen underviser her om den okkulte “New Age verden” og beskriver endvidere, hvordan Yoga hænger uløseligt sammen med det okkulte.

Bibelsk dåb - og hvorfor dåb?