Gud er Kærlighed! Eller…?

Beklager hvis du føler dig lidt provokeret af det her… Og føler du dig provokeret, er der måske nogle ting, du skal have revurderert, hvis du samtidig kalder dig selv kristen.

Der kører efterhånden en del vranglære rundt – selv i kirkerne. Nemlig at Gud KUN er kærlighed, forstået på den måde, at han aldrig vil straffe nogle. Mange har fået den opfattelse at Bibelen kun er en symbolsk vejledning og ikke skal tages bogstaveligt… Mange går så vidt som at tro, Helvede ikke findes og at ALLE kommer i Himmelen – til trods for at helvede og ‘dom’ står nævnt flere steder i Bibelen.

Lad mig stille et modspørgsmål… Din datter bliver voldtaget, men du vælger at være ‘kærlig’ og kører ikke gerningsmanden igennem retten. Nu går han efterfølgende ud og gør det ved rigtig mange andre og ødelægger deres liv.

Er det kærlighed? Og i så fald kærlighed overfor hvem? Overfor gerningsmanden? Eller overfor de mange piger, der får ødelagt sit liv.

Hvis du kører bil med alkohol i blodet, får du en bøde – og i værste tilfælde får du dit kørekort taget.
….men hvis politiet er kærlig, lader de dig gå, så du kan køre videre og måske endda køre ind i folk, fordi du er så fuld.

Kærlighed og retfærdighed kan simpelthen ikke adskilles. Du kan IKKE være kærlig uden at være retfærdig, for der er altid nogle, der ikke har lyst til at følge loven.

Gud har sat nogle regler for os. Ikke for at skade og binde os, men for at passe på os. Vi VED det har en konsekvens ikke at adlyde. Det er ikke ondt af Gud, men det er retfærdighed i kærlighed.

Så lad mig slå helt fast hvad Bibelen siger… INGEN kommer i Himmelen, hvis de ikke helhjertet vælger Jesus Kristus som herre i deres liv. Det kræver personlig tro, omvendelse fra sin gamle livsstil samt dåb (som jo betyder fuld neddykkelse).

25. januar 2018
Andreas Slot-Henriksen

Mangler du information om et bestemt emne, så skriv et søgeord herunder… Måske kan du være heldig og finde noget relevant…

Categories

Vil du vide mere om Jesus..?

Se serien “Hvordan bliver jeg Kristen”, som tager dig igennem de mest fundamentale ting om, hvad det vil sige at være en Kristen – altså at være “efterfølger af Jesus Kristus”.

Frimurer... og samtidig følge Jesus..?