Vand i hovedet som baby

– og så er man frelst fra helvede..?

Jeg er lige nødt til at provokere lidt…

Hvor er det egentlig dejlig nemt at være kristen i dagens Danmark – bare barnedåb…. altså tre slanter vand i hovedet som baby – og så har vi nøglen til Himmelen, den dag vi dør..! Nice… Men nu er det bare sådan, at det er den største løgn “kirkesystemet” eller “religion” nogensinde har opfundet – og så er det endda direkte i modstrid med, hvad Bibelen siger.

At tro på Jesus og at få billetten til Himmelen, kræver personlig tro, omvendelse fra alt det, der ikke “behager Gud”, personlig dåb, hvor vores eget gamle egoistiske liv begraves og vi døbes til at tilhøre Jesus Kristus (ikke dåb til medlemskab i en kirke).

Jeg “faldt lige” over Lukasevangeliet Kapt. 8:

Så sagde Jesus henvendt til alle, der var hos ham: „De, der ønsker at være mine disciple, skal lægge alt deres eget til side og følge mig hver dag, også selv om det koster livet. De, der klamrer sig til det jordiske liv, vil miste det himmelske. Men de, der sætter livet til for min skyld, vil få det evige liv. Hvad gavner det et menneske at vinde hele verden, hvis det selv går fortabt og mister alt? Hvis I fornægter mig og mine ord, så vil jeg, Menneskesønnen, også fornægte jer, når jeg kommer i min Fars og de hellige engles herlighed. Det siger jeg jer: Nogle af jer, der står her, skal ikke dø, før I har set Guds herredømme.”

Gud er “overnaturlig” – Hans søn, Jesus, er også “overnaturlig” og Bibelen er 100% inspireret af Gud!
– Vi bevæger os en del i new-age verdenen for at fortælle om Jesus… og det går mere og mere op for mig, hvor meget bedrag, der er derude… Mange tror, de beder til “Jesus”, men de kender ham ikke. Andre har fået opfattelsen af, at man ikke behøver at læse i Bibelen for at kende Jesus, så længe alt blive gjort i kærlighed – og at ingen bliver dømt. De tror hverken på at djævlen eller at helvede findes. Vi har kun det “guddommelig”.

JA, kærlighed er et af de største principper i Bibelen, men med kærlighed, førlger også retfærdighed, overgivelse, mirakler og FRIHED… Jeg mener bare – hvis vi kender loven og VED, at det er forbudt at slå ihjel, men alligevel gør det – er det så ikke fair at vi straffes for drabet? Alt andet ville i al fald ikke være kærlighed overfor de pårørende til den, der blev slået ihjel…. Sådan er Gud også retfærdig – vi kender “loven”; vi VED, det kræver personlig tro, omvendelse og overgivelse til Jesus, før vi kommer i Himmelen. Det er Hans lov Du kan heller ikke opdrage dit “jordiske barn” i ren kærlighed UDEN at det også gør ondt pga. retfærdigheden. Enhver handling har en konsekvens.
– tænk igen… hvad er det mon der gør, at vi i DK kan færdes så frit, som vi kan – det er fordi loven bliver håndhævet. Ja, det kan synes uretfærdigt at komme 6 år i fængsel for at snyde i skat, men for de andre, der har betalt deres skat, er det kun retfærdigt – og samtidig følger vi loven, fordi vi ved, der bliver eksekveret en dom, hvis vi træder forkert.

Er du i tvivl om, hvorvidt du kender den rigtige “Jesus” fra Bibelen eller ej, hvis du egentlig føler, at du 100% har overgivet dig til Ham… så tjek Markus 16:16-18 og se, om de tegn der er beskrevet her, også følger med dig… gør de ikke, er det enten fordi du kun har fat i “Kærligheds-Jesus” eller at du ikke aktivt handler på de befalinger, vi har fået.
“Den, der tror og bliver døbt, vil blive frelst. Men den, som ikke tror, vil blive dømt. Og disse tegn skal følge dem, der tror: med fuldmagt fra mig skal de drive dæmoner ud, de skal tale med nye tunger, 18 og hvis de kommer til at tage på slanger, vil der ikke ske dem noget. Skulle de drikke gift, vil det heller ikke skade dem. Og de skal lægge hænderne på de syge, så de bliver helbredt.”

Hvis du ikke stoler på Bibelen OG PÅ HELLIGÅNDENS VEJLEDNING, vil du ganske enkelt heller aldrig komme til at opleve de mirakler, der også sker i dag – det er både frihed i sjælen, i kroppen og i ånden. Det er helbredelser og det er frihed fra skyld og skam indover dit lov….

Markus kapt. 6 siger, da Jesus netop har bespist 5000 mennesker med ganske få fisk og brød: “At Jesus netop havde udført et mirakel ved at bespise 5000 mennesker, var ikke nok til, at de forstod, at for ham var det overnaturlige naturligt.”
….det overnaturlige er også naturligt i dag! Men kun hvis vi lægger vores menneskelig visdom ned, søger Guds visdom, Hans inspiration og handler på “ordet”.

Når vi i dag oplever de vildeste helbredelser og udfrielser mv. er det fordi vi IKKE følger alle de falske læredomme, der findes i Verden – både fra “kirkesystemet”, men også fra alverdens falske “profeter” og “lærere”, men vi følger Guds ord og Helligåndens vejledning.

Andreas Slot-Henriksen
Juli 2017

GRATIS ægteskabsseminar - 31. oktober 2020

Mangler du information om et bestemt emne, så skriv et søgeord herunder… Måske kan du være heldig og finde noget relevant…

Categories

Vil du vide mere om Jesus..?

Se serien “Hvordan bliver jeg Kristen”, som tager dig igennem de mest fundamentale ting om, hvad det vil sige at være en Kristen – altså at være “efterfølger af Jesus Kristus”.