Mørke er fravær af lys!

Vidste du, at man ikke kan måle mørket? Mørke er nemlig fravær af lys, så det er faktisk mængden af lys (LUX), man måler, og ikke selve mørket….

Vidste du, at man ikke kan måle kulde? Kulde er nemlig fravær af varme, så det er faktisk mængden af varmen man måler, og ikke selve kulden…

Hvis du føler, det er “mørkt” eller “koldt” indeni – eller føler ufred indeni… hvor meget af Jesus har du så lukket ind?

Der er alt for mange, der tror man bliver jubel-glad, bare fordi man tror på Jesus – men “freden”, “varmen” og “lyset” kommer KUN, hvis du bruger tid på og med Jesus.

– sæt dig i solen – og du bliver brun: Sæt dig i Guds nærvær, og han forvandler det kolde og mørke til lys og varme.

Hvis du “kun tror” på Jesus, men ikke bruger tid med Ham og ikke bruger tid på at fordybe dig i Guds ord, holder du en paraply op mellem dig og “solen”, så den ikke kan omslutte dig med lys og varme. Tro i sig selv er ikke nok..!

Hvorfor råber du efter glæde, efter overskud, efter fred og efter en mening med dit liv, hvis du tror på Jesus, men ikke “gider” at bruge tid med Ham…??? Det er trods alt Ham, der skal lede dig – eller…? Og hvordan bliver man ledt af en, man ikke bruger tid med..?

Intimitet med Jesus forløser helt inde i hjertet. Det gør nemlig, at vores daglige tillid til Ham blive større og større – det giver ny kraft og det gi’r lyst til at sprede lyset ud til andre.

Romerne 12 v2
Jeres liv skal ikke styres af verdens tankegang. Lad i stedet Guds Ånd forvandle jeres tanker og vaner, så I kan glæde ham ved at leve efter hans vilje som gode og modne kristne.

….problemet er bare, at hvis du ikke “fjerner paraplyen” mellem dig og Gud, kommer du ikke til at kende Ham…! …og du lader ham ikke lede dig, selvom du sukker efter, hvorfor han ikke snart tager sig sammen i dit liv! Måske du skulle starte med at fjerne din “paraply”… HVER DAG!

8. marts 2018
Andreas Slot-Henriksen