Hvorfor tror du egentlig på Jesus? Hvad vil du med din tro?

Hvorfor tror du egentlig på Jesus..? Hvad er dit mål med det..?

I de sidste 4,5 år er det virkelig gået op for mig, at mange kristne har valgt at tro på Jesus ved at ’tilføje Ham’ til hverdagen. Ved at give Ham den plads, der er tid til… Hvis der ellers er tid udover om søndagen, hvor det ikke bliver til et særligt intimt forhold til Jesus. Mange tør ikke vedkende sig deres tro på arbejdspladsen eller i familien… Mange vil gerne have ‘lykken’, ‘helbredelsen’, eller ‘frihenden’ fra Jesus, men er ikke klar til at ofre, når det gør ondt. Mange gider ikke priotere tiden til intimitet med Jesus – og forstår ikke, hvorfor de aldrig får bønnesvar eller hører fra ham…

Ved du godt, at Jesus HAR taget al depression, al sygdom, al skyld og al skam….? Men tit bærer vi det selv, I stedet for at bruge tiden med Ham og lade Ham bære det for os….

At tage imod Jesus Kristus sådan helhjertet, betyder ikke at ’tilføje Ham’ til sit liv som en anden sportsgren, men det betyder FULD overgivelse til Ham… Også selvom der er mange ting, man ikke forstår – så er det nemlig TILLID til Ham – og KUN til Ham, der skal bære, når tingene er svære…. Men det er ekstremt svært at have tillid til en, man ikke kender – og man kommer først til at kende Jesus, ved at VÆLGE at bruge tid på intimitet med Ham. Ikke tid på tjenesten eller på kirken eller på alt mulig andet… Men intimitet og tid med Jesus.

Ved du godt, at Guds ord siger, at „Hvis I holder fast ved mine ord, er I virkelig mine disciple. I vil lære sandheden at kende, og sandheden skal sætte jer fri.” (Johannesevangeliet 8:30‭-‬32 BPH).

Heldigvis har Gud valgt at vi IKKE skulle være slaver. Vi har fået vores frie vilje, så vi kan gøre præcis, hvad vi vil…. Men ikke alt er gavnligt for os – og alt er bestemt heller ikke efter Guds hjerte. Så vil du handle efter DIT hjerte? Eller vil du handle efter Guds hjerte og efter Guds plan for dit liv…?

Det her vil nok provokere mange… Og mange vil føle sig fordømte, men faktisk er det Jesus selv, der siger det :
“Den, der elsker sin far eller mor mere end mig, er ikke værdig til at være min discipel. Og den, der elsker sin søn eller datter mere end mig, er ikke værdig til at følge mig. Den, der ikke er villig til at give afkald på sit eget liv for at følge mig, er mig ikke værd. Den, der klamrer sig til livet her på jorden, vil miste det evige liv. Men den, der er parat til at give afkald på sit jordiske liv for min skyld, skal leve for evigt.”
Mattæusevangeliet 10:37‭-‬39 BPH

Så spørgsmålet er vel egentlig… Hvad vil du egentlig opnå med din tro? Er det kun for at opnå dine egne drømme og mål – eller er det en sikkerhed for at komme i Himmelen? Eller er det omvendt for at have relation med Jesus og få HELE pakken af Ham, som indbefatter alt det overnaturlige, friheden og freden – altså at være Hans discipel… At komme til at ligne Jesus mere og mere?

Igen… Mange tror, man bare kan sortere i Bibelen, og kun bruge det, man har brug for…. Men det kan man ikke!!! Jesus HAR betalt prisen for DIG på korset. Og HELE Hans ord, er en samlet del af sandheden. Fjerner man noget af det, har man kun en halv sandhed tilbage – og en løgn og en ‘halv sandhed’ er faktisk det samme. Så hvis man vil opleve Guds frihed og løfter fuldt ud, så er det HELE sandheden, der sætter fri…! Og hele sandheden kommer man kun til at kende ved at gide at læse Guds ord, have intimt fællesskab med Jesus HVER dag og så ved at adlyde Ham og Hans ord HVER gang.

Tro på Guds ord 100%…. Når der fx. står, at du er fri, så lad vær at fordømme dig selv – lev som om, du ER fri. Står der, at Jesus har udvalgt dig… Så lev som om DU ER udvalgt, og ikke som om, du ikke er værdig til at få del i Guds fællesskab. Lad sandheden vinde, og ikke Satans løgne.

Guds ord siger faktisk…:
“Vær ikke bekymrede for noget, men sig altid Gud tak og læg jeres ønsker frem for ham i bøn. Så vil I opleve, at Guds fred, som overgår al menneskelig forstand, vil beskytte jeres tanker og hjerter og bevare jeres tillid til Jesus Kristus. Desuden opfordrer jeg jer, kære venner, til at fokusere jeres tanker på det, der er sandt og ædelt, ret og rent, det, man værdsætter og taler godt om, ja alt, hvad der udmærker sig og er værd at rose. (Filipperbrevet 4:6‭-‬8 BPH)

Det er på tide, at vi er flere der virkelig vælger Gud hver dag…. Flere der vælger at leve efter Guds hjerte, flere der TØR at stå ved troen uanset konsekvenser… Flere der ‘tager Gud på ordet’…. Flere, der er færdige med, at Djævlen skal vinde kampen i vores liv. Flere, det komme ud af teologiske debatter, og i stedet bare adlyder Jesus.

HUSK! Tro er ikke en følelse eller en sindsstemning – Tro er et VALG!

Hvad vil DU gerne putte ind i dit liv? Dine egne lyster og mål? Eller Guds planer for dit liv? Hvem vil du stå op for..? Hvem vil du stå til ansvar for? HVEM SKAL VÆRE ØVERST OG KOMME FØRST I DIT LIV?

26. december 2017
Andreas Slot-Henriksen

Mangler du information om et bestemt emne, så skriv et søgeord herunder… Måske kan du være heldig og finde noget relevant…

Categories

Vil du vide mere om Jesus..?

Se serien “Hvordan bliver jeg Kristen”, som tager dig igennem de mest fundamentale ting om, hvad det vil sige at være en Kristen – altså at være “efterfølger af Jesus Kristus”.