På vej i døden – ud over Vejle Fjord broen

Det her er ret vildt. Og jeg har lyst til at dele det, for at give Gud æren for, hvordan han arbejder, hvor mægtig han er og, hvordan han velsigner, når man er lydig – selvom det virker tosset.

I torsdags lagde jeg den her ret underlig besked på Facebook Vejle. En efterlysning..! Hold da op, det gav mange “hånlige” kommentarer – folk havde virkelig svært ved at kapere det. Det endte også med, at admin for gruppen slettede opslaget.

Jeg ved godt, at det her er et totalt mærkeligt opslag…! Og bare lad være at kommentér det, men skriv en PB, hvis beskeden er til dig…!

Jeg/vi er kristne – og vi oplever indimellem, at Gud kan give nogle ”visioner” ind i mennesker liv. I nat, lige inden sengetid, fik min datter en vision af en mand, der var klar til at ta’ springet fra Vejle Ford Broen. Hun og en god veninde begyndte at bede over synet/visionen og fik så endnu mere ind i det hele…

Vi fik oplevelsen af, at du i desperation råbte efter Gud, og at du var klar til at ta’ springet kl 1:27 i nat. Du overvejede at ta’ ud til Bybækvej, hvorfra du kunne komme på broen. Du skal vide, at vi kørte ud for at lede efter dig i over en time – vi bad for dig… og midt i det hele oplevede vi, at du fortrød – så ville du igen, og til sidst fortrød du igen…! Vi fik tre navne: Søren, David og/eller Daniel… Det handlede bla. om frustration over, at du havde mistet retten til at se dit barn…

Var det dig?? Så skriv en PB…. Var det ikke dig, så bare lad være at kommentere opslaget, for jeg ved godt, det virker tosset og totalt vanvittigt, hvis man ikke tror på Gud (du kan læse mere om mig/os på www.LytTilJesus.dk).

Foto: Michelle Sauer – SauersFoto.dk

For at give lidt “baggrund”, kom “visionen” på den måde, at min datter, Michelle, om aftenen lagde sig i sin seng, takkede Gud for dagen og totalt overgav sig til Jesus. Hun bad bla. noget i stil med “Jesus, hvis du siger ‘gå’, så går jeg! Hvis du siger ‘kom’, så kommer jeg! Sæt mig, hvor jeg kan tjene dig og brug mig – jeg er villig!”. I samme øjeblik viser Gud hende et billede af en mand, som står på Vejle Fjord Broen, og som i desperation er ved at tage springet udover kanten. Michelle får derefter indskydelsen af, at det handler om retten til ikke at måtte se sit barn mere. Jeg var gået i seng, så Michelle ringede til Sara, som hun dengang var ret tæt på…. men lige inden hun ringede op, fandt hun en terning med 20 sider, som hun bad over og kastede. Så ringede Michelle op til Sara, og de talte om det og bad over det hele. Lige inden Michelle lægger røret på, beder hun Sara om at sige et tal mellem 10 og 20. Sara siger “17”… terningen landede på 17! Så Michelle vækkede mig, og vi valgte at køre ud for at finde manden på broen, med Sara hængende i den anden ende af telefonen…! En lang historie kort, så fandt vi ham ikke, men Gud viste os virkelig mange ledetråde. Derfor postede jeg dagen efter ovenstående indlæg på FB… og det vilde er, at manden faktisk ringede om aftenen, og i går (d. 27. april 2018) kom hjem til os på Michelles fødselsdag… Sikke en gave at få!

Der er SÅ vildt – for der var ret mange ting i “visionen”, som ikke er nævnt her, men som bare passede 100%! Navnet var også korrekt – og ja, det hele var netop i frustration over, at han ikke måtte se sin datter mere – og ikke nok med det, men faktisk havde manden endda tallet 17 tatoveret på sin hals!

Når først man er lydig, velsigner Gud… Tak Michelle og Sara for jeres lydighed..!!!

TAK JESUS FORDI DU ALDRIG SVIGTER. TAK FORDI DU ER MIRAKLERNES GUD – DU SER TIL DEN ENKELTE..!!

28. april 2018
Andreas Slot-Henriksen